Aanbouw in Enschede

Wilt u uw woning uitbouwen? Droomt u al tijden van een ruimere keuken, woonkamer of zelfs misschien wel van een terrasoverkapping?

Realisatie van een ruimere woonkamer

Door uw woning vaak maar enkele meters te vergroten realiseert u vaak veel woongenot in de vorm van een ruimere woonkamer of een heerlijke woonkeuken. En door het aanbrengen van een schuifpui of lichtstraten in combinatie met zicht op uw tuin heeft u al snel een zomers gevoel door de hoeveelheid daglicht die binnenkomt. Of het nu mooi of slecht weer is. Een echte investering in uw woning dus.

Terrasoverkapping: buiten wonen

Het bouwen van een terrasoverkapping heeft veel voordelen. Van het vroege voorjaar tot in het late najaar kunt u buiten genieten van uw tuin. Buiten leven wordt steeds belangrijker voor mensen. Deze relatief eenvoudige ingreep zorgt voor veel meer woonplezier. Een buitenkeuken of BBQ maakt het vakantiegevoel compleet! U geniet meer van uw tuin en bovendien geeft een terrasoverkapping uw woning meer uitstraling.

Schakel ons nu in voor uw aanbouw in Enschede en omgeving. Wij helpen u met gedegen vakkennis en professioneel advies. Bel voor een afspraak of vraag de offerte aan. Wij staan graag voor u klaar.