Verbouwing in Enschede

Uw huis of kantoorpand verbouwen? Heeft u een goed idee of bent u niet tevreden met een deel van uw huis of kantoorpand? Leg het probleem aan ons voor. Samen met u kijken we ernaar en brengen we de mogelijkheden in kaart.

Ontzorgen bij nieuwbouw, onderhoud, verbouw of renovatie doen wij door met u samen te werken. Wij vertalen uw wensen in een heldere offerte. Zo weet u vooraf wat u krijgt en ontstaan er achteraf geen misverstanden.

Indien nodig verzorgen wij voor u de aanvraag voor een bouwvergunning bij de Gemeente. Eventueel met een benodigde bouwtekening. Ook daarmee kunnen we u ontzorgen.

Zodra we zijn begonnen met de verbouwing zorgen we voor zo weinig mogelijk overlast. Tegelijkertijd werken we volgens een strak schema. Zo kunt u zo snel mogelijk van de verbouwing genieten.

Verbouwen levert woongenot op

Een verbouwing geldt als een goede investering in het woongenot. Woont u in een fijn huis in een mooie wijk met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan biedt verbouwen veel voordelen. U hoeft niet te verhuizen maar blijft wonen in uw eigen huis in uw vertrouwde omgeving. Daar waar u zich thuis voelt. Met een verbouwing investeert u in uw eigen woonplezier. Verhuizen brengt immers vaak meer kosten met zich mee dan verbouwen.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u in de regio van Enschede kunnen betekenen? Vraag een offerte aan of bel voor een afspraak. Onze vakmannen staan klaar om uw vragen te beantwoorden.